Aartsengel symboolsteen Michael Y


Artikelnummer 1003M

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Platte steen met gezandstraald en ingekleurd Aartsengel-symbool
Lees meer

€ 6,95

  • koop 10 voor € 6,26
  • koop 100 voor € 5,56

Aartsengel symboolsteen Michael Y, Jaspis Rood

€ 6,95

Aartsengel symboolsteen Michael Y, Roze Kwarts

Uit voorraad

€ 6,95

Aartsengel symboolsteen Michael Y, Onyx

€ 6,95

Aartsengel symboolsteen Michael Y, Chinese Jade

Uit voorraad

€ 6,95
Omschrijving

Details

Michaël is de beschermer van het Zuiden. Dit aartsengel-symbool correspondeert met het element vuur. Michaël wordt tevens gezien als leider van de aartsengelen, engel van de gerechtigheid, kracht en bescherming. De stenen met aartsengelsymbolen zijn uitstekend te gebruiken bij medidatie en healings.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Aartsengel symboolsteen Michael Y

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen