Apache tranen hanger

Apache tranen hanger

Artikelnummer H54

€ 4,00

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Mooie kwaliteit trommelsteen 15-20mm, ingeboord en voorzien van een sterk edelstaal hangeroog.
Lees meer
Omschrijving

Details

Apache Tranen zijn geluksstenen. Er wordt beweerd dat iemand die een Apache Traan bezit nooit meer zal hoeven huilen. Apache Tranen worden voornamelijk gevonden in de woestijn in het westen van de USA. Men beweert dat men de stenen vindt op een plek waar een Indiaan is gestorven. Apache Tranen bezitten de eigenschap geestelijke blokkades op te heffen, zodat men weer in staat is zichzelf en vooral expressief te zijn. De steen wordt eveneens aan mensen gegeven die wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van deze steen.

Voor meer informatie over deze of andere edelstenen, klik hier.


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Apache tranen hanger

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen