Aroma diffuser personal

Aroma diffuser 'personal' + 3 GRATIS geuroliën!

Artikelnummer 170101

€ 29,95

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraadCompacte
aroma diffuser, ideaal voor op uw bureau of nachtkastje!Lees meer
Omschrijving

Details

Een aroma diffuser is een eenvoudig en effectief hulpmiddel om een heerlijke geur te verspreiden. De aroma diffuser is speciaal gemaakt voor het verdampen van natuurlijke essentiële oliën en geuroliën.

 

Deze ‘personal’ diffuser is compact (11,8cm hoog, 6,6cm doorsnede) en daarom perfect voor het verspreiden voor heerlijke geur zonder overweldigend effect. De diffuser kan worden ingesteld op 30, 60 en 120 minuten en kan aangesloten worden op de USB-aansluiting van een computer of met de adapter van bijv. een mobiele telefoon op 220V. (diffuser wordt geleverd zonder USB adapter)

 

Bij aankoop van deze aroma diffuser ontvangt u bovendien 3 gratis geuroliën van Living (home) scents! (De geuroliën die u ontvangt kunnen afwijken van de geuren op de foto).

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Aroma diffuser 'personal' + 3 GRATIS geuroliën!

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen