Begeleiding vanuit de bron

Begeleiding vanuit de bron

Artikelnummer 9789085081708

€ 22,25

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Cheryl Lee Harnish - Begeleiding vanuit de bron - 44 kaarten met handleiding
Lees meer
Omschrijving

Details

Inhoud: 44 kaarten + handleiding
               
ISBN: 9789085081708
                           
Auteur: Cheryl Lee Harnish
               
Taal: Nederlands
               
Afmeting: 10.2 x 13.8 x 3 cm

Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of weten welke richting we moeten gaan.

Deze prachtige kaarten spreken rechtstreeks tot het hart van de lezer en bieden wunvolle, bruikbare begeleiding.  Ze helpen ons om onze intuïtie en onze persoonlijke band met onze gidsen te ontwikkelen en te versterken.

Begeleiding vanuit de bron is een vervolg op De weg van de Ziel, van dezelfde schrijfster.

 

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Begeleiding vanuit de bron

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen