Particuliere webshop

Bestellingen worden bezorgd door de DPD, PostNL of BePost.

Vóór 14:00u besteld: dezelfde (werk)dag verstuurd.* ZowelPostNL als DPD beloven om deze pakjes de volgende dag bij de geadresseerde af te leveren. Dit is zo in 96% van de gevallen!

 

Groothandels webshop

Bestellingen worden bezorgd door de DPD of PostNL.

Bestellingen worden indien mogelijk dezelfde dag verstuurd (e.e.a. afhankelijk van de grootte van de bestelling), maar in ieder geval uiterlijk de volgende werkdag. PostNL en ook DPD belooft om deze pakjes de volgende dag bij de geadresseerde af te leveren. Dit is zo in 96% van de gevallen!

Wanneer het pakje niet kan worden aangenomen (niet thuis, te groot voor de brievenbus), dan wordt het pakket door de bezorger de volgende werkdag of op zaterdag opnieuw aangeboden. Indien dit ook bij een tweede poging niet lukt, laat de postbezorger een afhaalberichtje achter. Het pakket blijft tweeweken op het vermelde afhaal adres liggen. Je hebt dus tweeweken de tijd om het op te halen. Na deze tweeweken wordt het pakje automatisch aan ons geretourneerd.

 

*Indien een product niet voorradig is wordt er direct contact opgenomen.

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen