Betalingsmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?

 

Je kunt bij Steengoed Benelux op een aantal verschillende manieren betalen. Je betaalt géén extra kosten voor creditcard of Paypal betalingen.

 

1. iDEAL .

Veilig betalen met je Nederlandse pinpas.

Na het plaatsen van de bestelling wordt je automatisch doorgelinkt naar jouw eigen bank (internet bankieren).

Daar betaalt je in jouw eigen, vertrouwde, omgeving. Zie voor meer info zie: www.ideal.nl.

 

2. Sofort Banking.

Sofort Banking is de  internationale tegenhanger van Ideal. Sofort Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen: België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italie, Spanje, Frankrijk. Door de internationale oriëntatie zijn veel banken aangesloten (helaas de Rabobank nog niet). SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel. Meer info: www.sofort.com

 

4. Via PayPal Account.

Je betaalt direct via jouw eigen Paypal Account.

Zie voor meer info www.paypal.nl.

 

5. Via Credit Card

Je betaalt met MasterCard of Visa.

 

6. Met automatisch incasso

Hiervoor moet eerst een overeenkomst gemaakt worden. Steengoed incasseert dan na levering van de bestelling het bedrag automatisch van je bankrekening. Klik hier voor meer informatie.

 

Let op! Alle prijzen in de particuliere webshop zijn inclusief BTW.

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen