Bezoek ons

Verkooppunten

 

Particuliere klanten kunnen alléén in onze Webshop bestellen of hun aankoop doen bij een van de onderstaande winkels.

B
ent u een zakelijke klant van Steengoed Benelux en heeft u een winkel, waar u onze producten aanbiedt en wilt u ook in onze lijst winkellijst worden opgenomen, zodat particuliere klanten bij u onze artikelen kunnen zien? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Deze service is speciaal bedoeld voor Steengoed zakelijke klanten die een fysieke winkel hebben, waar klanten een artikel kunnen zien en direct kopen. Daarom hebben  wij geen webwinkels  in de onderstaande lijst opgenomen.
Particuliere klanten kunnen onze groothandel aan de Weverstraat in Baarle-Nassau niet bezoeken. Enkel bedrijven, (groot-)handelaren en therapeuten met KvK-inschrijving of BTW-nummer met een minimale jaarafname kunnen hier terecht. Wilt u, als bedrijf,  kennis maken met Steengoed Benelux en onze producten? Dat kan natuurlijk altijd! Neemt u contact met ons op:

 

Mail: post@steengoed.com  

 

Telefonisch: op werkdagen van 09:00 – 17:00u +31 (0) 13 507 05 80

 

 

 

Op deze pagina vindt u de adresgegevens van enkele van onze trouwe klanten. Bij deze verkooppunten kunt u terecht voor onze prachtige producten en een passend advies.

 

 

 

 

 

De winkels van Essenza (BE) en De Tuinen (NL) zijn in 2016 hernoemd in de internationale bedrijfsnaam "Holland & Barrett". Klik hier voor het persbericht.

Holland & Barrett

 

Bent u een zakelijke klant van Steengoed Benelux  en wilt u ook op deze pagina genoemd worden? Neem contact met ons op via post@steengoed.com

 

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen