De Steen van...Harmonie

De steen van...Harmonie

Artikelnummer 2383

€ 7,99

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Deze platte steen is gemaakt van een zeer mooie Sodaliet.
In de steen is het woord ‘Harmonie’  gegraveerd. Het koordje maakt het mogelijk dat
je deze originele en échte edelsteenhanger aan je tas, kleding of sleutelbos
kunt hangen.
Lees meer
Omschrijving

Details

De spirituele betekenis van de Sodaliet edelsteen is:  Harmonie. 

Harmonie klinkt als een fanfare… Maar dit geeft wel de essentie aan: Eenheid en gelijkgestemdheid. Je kunt in harmonie zijn met jezelf, maar ook met anderen. Bijvoorbeeld op je werk, thuis met je gezin of met je huisdier. Eigenlijk in elke situatie waarin je met anderen te maken hebt, zou je samen in  harmonie moeten zijn. Eensgezindheid voorkomt conflicten en confrontaties. Maar, denk eraan…Harmonie begint bij jezelf!


Alle edelstenen hebben een spirituele betekenis.

Wist je dat Sodaliet bekend staat als de steen van de logica en het verstand? Maar dat Sodaliet ook de steen’ van de dichters is, omdat de steen je helpt de juiste woorden te vinden?   

Wie kent ze niet, de mensen waarbij het glas vaak half leeg is? Een kind dikwijls als lastig bestempeld wordt en een partner als slordig? Met het Sodaliet ‘verstand’  zullen mensen die zo denken leren in te zien dat het kind misschien alleen maar ondeugend is een geen kwade bedoelingen heeft  en de ‘slordige’ partner in de eerste plaats liefdevol is. Geen halfleeg glas dus, maar een halfvol glas!
Sodaliet hoort bij het keelchakra. Het keelchakra is de stem van jouw lichaam. Als dit 5e Chakra in balans is, dan kun je beter verwoorden wat je bedoelt, wat je voelt en waarin je gelooft.

Edelstenen zijn onlosmakelijk verbonden met edelsteentherapie. Al eeuwen lang worden edelstenen gebruikt door alternatieve genezers. Je kunt erin geloven of niet, maar de kracht van je eigen gedachten in combinatie met de eeuwenoude kracht van een edelsteen zou tot bijzondere resultaten moeten leiden!

‘Geloof in de kracht van je gedachten’


Sleutelwoorden: sodalit, blauwe stenen, edelstenen kopen, edelsteen kopen, sodaliet stenen, betekenis sodaliet , edelsteen geschenk, geluk edelsteen, edelsteen geluk, sodaliet kopen, betekenis sodaliet, sodaliet vinden, sodaliet talismansteen, edelsteentherapie, tassenhanger, edelsteen cadeau, geneeskrachtige stenen, evenwicht door edelstenen, sodaliet edelsteen,  geluks cadeautje, gelukstenen, gelukssteen, sleutelhanger sodaliet


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: De steen van...Harmonie

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen