De Steen van...Liefde (koord)

De steen van...Liefde

Artikelnummer 2386

€ 7,99

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Deze platte steen is gemaakt van een bijzonder
mooie kwaliteit Roze kwarts. In de steen is het woord ‘Liefde’  gegraveerd. Het koordje maakt het mogelijk
dat je deze originele en échte edelsteenhanger aan je tas, kleding of
sleutelbos kunt hangen.
Lees meer
Omschrijving

Details

De spirituele betekenis van de Bergkristal is:  Liefde 

Alle edelstenen hebben een spirituele betekenis.

Liefde is een diepe genegenheid, acceptatie en toewijding voor een ander of jezelf. Liefde hoeft niet alleen voor een partner te zijn. Je kunt ook liefde voelen voor een huisdier, een vriend, een vriendin of bijvoorbeeld familie.

De kleur roze verbinden wij al heel lang met liefde en met bijvoorbeeld het hart, maar ook met  romantiek en relaties. Kort gezegd ‘roze is liefde’! Maar roze is ook een kleur die jou op je gemak stelt en onrustige gevoelens kalmeert. Roze was de kleur die door de Griekse godin Aphrodite, godin van de Liefde, werd geëerd. Roze kwarts is een steen die verbinding heeft met de vaak zachte energie van vrouwen en is gekoppeld aan het hart chakra.  
De spiritualiteit van de Rose kwarts wordt gebruikt om liefde aan te trekken.

Roze kwarts wordt ook wel Rozen kwarts of Hyaline kwarts genoemd. De laatste naam wordt wordt niet vaak gebruikt en komt van het Griekse ‘Hyalos’, hetgeen ‘glas’ betekent. Ver terug in de geschiedenis werd de Roze kwarts ook wel Boheemse of Silezische robijn genoemd. [Megemont][Fernie]
Een ander leuk ‘weetje’… zowel de Egyptenaren als de Romeinen geloofden, dat Roze kwarts voor een mooie teint zorgde en rimpels voorkwam.

Edelstenen zijn onlosmakelijk verbonden met edelsteentherapie. Al eeuwen lang worden edelstenen gebruikt door alternatieve genezers. Je kunt erin geloven of niet, maar de kracht van je eigen gedachten in combinatie met de eeuwenoude kracht van een edelsteen zou tot bijzondere resultaten moeten leiden!

‘Geloof in de kracht van je gedachten’


Sleutelwoorden:  roze kwarts, rozenkwarts, hyaline, boheemse robijn, silizische robijn, edelstenen kopen, roze kwarts edelsteen kopen, roze kwarts stenen, roze kwarts betekenis, betekenissen roze kwarts, cadeau, roze kwarts kopen, rose kwarts, roze kwarts vinden, talisman, edelsteen geschenk, kracht edelstenen, edelsteen kracht, edelsteentherapie, tassenhanger, edelsteen cadeau, geneeskrachtige stenen, evenwicht door edelstenen, roze kwarts edelsteen,  kracht cadeautje, geluksstenen, krachtsteen, sleutelhanger roze kwarts


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: De steen van...Liefde

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen