De Steen van...Vrede (koord)

De steen van...Vrede

Artikelnummer 2390

€ 7,99

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Deze platte steen is gemaakt van een bijzonder
mooie kwaliteit rode Jaspis. In de steen is het woord ‘Vrede’  gegraveerd. Het koordje maakt het mogelijk
dat je deze originele en échte edelsteenhanger aan je tas, kleding of
sleutelbos kunt hangen.Lees meer
Omschrijving

Details

De spirituele betekenis van de rode Jaspis is: Vrede.


Alle edelstenen hebben een spirituele betekenis.

Vrede...We zouden allemaal wel willen dat er overal op de wereld vrede is. Vrede in ieder zijn hart, maar ook vrede tussen de mensen onder elkaar.
William Hazlitt, een 17e eeuwse Engelse filosoof,  zei eens de hele wijze en mooie woorden: 'Zij die in oorlog zijn met anderen, zijn niet in vrede met zichzelf'. Je kunt geen oorlog voeren en tegelijk in vrede zijn met jezelf. Begin bij jezelf en straal het dan uit naar de rest van de wereld!

Warm rood is de kleur van de Jaspis die symbool staat voor lichamelijke kracht en energie. Spiritueel stimuleert de rode Jaspis het uithoudingsvermogen en de volharding. De steen vergroot ook de levensenergie. Het is een bron van gezondheid en passie. De energie die deze steen uitstraalt geeft je de kracht op te komen tegen onrecht. De rode Jaspis wordt ook wel de ‘Supreme Nurturer’ genoemd (‘Ultieme voedster’). Dat wil zeggen dat de Jaspis je voorziet van stabiliteit in je leven, comfort, veiligheid en een gevoel van ‘wholeness’ (heelheid) en vreedzaamheid, waarbij je eraan wordt herinnerd, dat wij niet alleen voor onszelf op aarde zijn, maar er ook zijn om anderen gelukkig te maken en te helpen. [Simmons][Melody][Hall][Margherita]  


Edelstenen zijn onlosmakelijk verbonden met edelsteentherapie. Al eeuwen lang worden edelstenen gebruikt door alternatieve genezers. Je kunt erin geloven of niet, maar de kracht van je eigen gedachten in combinatie met de eeuwenoude kracht van een edelsteen zou tot bijzondere resultaten moeten leiden!

‘Geloof in de kracht van je gedachten’


Sleutelwoorden:  jaspis rood, edelstenen kopen, jaspis rood edelsteen kopen, jaspis rood stenen, jaspis rood betekenis, betekenissen jaspis rood, cadeau, jaspis rood kopen, jaspis rood vinden, talisman, edelsteen geschenk, kracht edelstenen, edelsteen kracht, edelsteentherapie, tassenhanger, edelsteen cadeau, geneeskrachtige stenen, evenwicht door edelstenen, jaspis edelsteen,  kracht cadeautje, geluksstenen, krachtsteen, sleutelhanger jaspis rood, jaspis rood spirituele steen


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: De steen van...Vrede

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen