De Steen van...Vreugde (koord

De steen van...Vreugde

Artikelnummer 2391

€ 7,99

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraadDeze platte steen is gemaakt van een bijzonder
mooie kwaliteit Tijgerijzer In de steen is het woord ‘Vreugde’  gegraveerd. Het koordje maakt het mogelijk
dat je deze originele en échte edelsteenhanger aan je tas, kleding of
sleutelbos kunt hangen.Lees meer
Omschrijving

Details

De spirituele betekenis van de Tijgerijzer:  Vreugde.

Vreugde of blijdschap is een positieve emotie bij mensen of dieren.  Wie blij of gelukkig is, ondervindt geen gebrek of stress, heeft positieve gevoelens over de omgeving of zichzelf en heeft dan ook geen grote behoefte om de omstandigheden te wijzigen. Dit is één van de definities die wij op internet vonden.
Tijgerijzer is een steen die is opgebouwd uit meerdere steensoorten: Chert (flint), Jaspis, Hematiet en Kwarts.

'Het geheim van vreugde is het leed te kunnen hanteren'. [Anais Nin]

‘Wie vol vreugde is, predikt zonder te prediken’ [Moeder Theresa]

Alle edelstenen hebben een spirituele betekenis.

Tijgerijzer is een edelsteen die je voedt met levensenergie, vitaliteit en uithoudingsvermogen. De prachtig getekende Tijgerijzer helpt je om om te gaan met veranderingen in je leven.
De steen is een goed hulpmiddel wanneer je mentaal en geestelijk aan het einde van je Latijn bent. Hij laadt je op laat je het licht aan het einde van de tunnel zien, zodat je met vreugde en plezier nieuwe uitdagingen in je leven aan kunt.

Edelstenen zijn onlosmakelijk verbonden met edelsteentherapie. Al eeuwen lang worden edelstenen gebruikt door alternatieve genezers. Je kunt erin geloven of niet, maar de kracht van je eigen gedachten in combinatie met de eeuwenoude kracht van een edelsteen zou tot bijzondere resultaten moeten leiden!

‘Geloof in de kracht van je gedachten’


Sleutelwoorden:  tijgerijzer, edelstenen kopen, tijgerijzer edelsteen kopen, tijgerijzer stenen, tijgerijzer betekenis, betekenissen tijgerijzer, cadeau, tijgerijzer kopen, tijgerijzer vinden, talisman, edelsteen geschenk, kracht edelstenen, edelsteen kracht, edelsteentherapie, tassenhanger, edelsteen cadeau, geneeskrachtige stenen, evenwicht door edelstenen, tijgerijzer edelsteen,  kracht cadeautje, geluksstenen, krachtsteen, sleutelhanger tijgerijzer, tijgerijzer spirituele steen


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: De steen van...Vreugde

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen