De Steen van...Wijsheid

De steen van...Wijsheid

Artikelnummer 2392

€ 7,99

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Deze platte steen is gemaakt van een bijzonder
mooie kwaliteit Amethist In de steen is het woord ‘Wijsheid’  gegraveerd. Het koordje maakt het mogelijk
dat je deze originele en échte edelsteenhanger aan je tas, kleding of
sleutelbos kunt hangen.
Lees meer
Omschrijving

Details

De spirituele betekenis van de Amethist:  Wijsheid.

Alle edelstenen hebben een spirituele betekenis.

De oude Romeinen hechtten veel waarde aan wijsheid. De personificatie van de wijsheid was Minerva of Pallas Athena, de Godin van de wijsheid en kennis. Zij werd gesymboliseerd door de Uil, vandaag nog het symbool voor wijsheid.
In een tekst op het internet stond het volgende: Naar de traditie van de Inuit (Eskimo’s) is het ontwikkelen van wijsheid het doel van leren. Iemand wordt als wijs beschouwd, wanneer hij zelf ziet wat er gedaan moet worden, zonder dat iemand anders hem dat moet vertellen…Bij ons, in de westerse wereld, ligt dat misschien ietwat anders…of toch niet?

Wijsheid is dingen met kennis en inzicht kunnen doen. Wijsheid moet iemand altijd leren, en dan nog is kennis geen wijsheid. 'Kennis is trots dat zij zo veel heeft geleerd; wijsheid is bescheiden dat zij zo weinig weet'.[William Cowper – 18e eeuwse Engelse dichter]

Amethist kan je helpen om jezelf beter te begrijpen, maar deze mooie paarse steen zou ook invloed hebben op leren begrijpen van anderen. Er wordt zelfs beweerd, dat de Amethist dromen laat uitkomen en het geloof in jouw innerlijke kracht bevordert.
Verder zie je de Amethist in de ringen van hoge geestelijken en zou de steen voorkomen dat je dronken zou worden. Er zijn bekers van Amethist gevonden uit de tijd van de Oude Grieken.

De naam ‘Amethist’ is afkomstig uit het Grieks (amethustos), wat ‘niet dronken’ betekent. Volgens een legende zou de Wijngod Bacchus beledigd zijn en vastbesloten wraak te nemen. Hij bepaalde dat de eerste persoon die hij tegen zou komen aan de tijgers zou worden gevoerd. De ongelukkige die hij als eerste tegenkwam was een prachtig meisje met de naam Amethyst. Toen de dieren opsprongen om aan te vallen riep zij de hulp van de Godin Diana in. Zij werd gered, omdat zij veranderde in een helder wit kristal. Bacchus kreeg spijt van zijn daad en schonk het sap van zijn eigen druiven over de steen die prachtig paars kleurde.

Zo merk je dat de Amethist staat voor wijsheid, maar ook zeker voor het leren van deze wijsheid. Wijsheid leer je niet alleen door positieve ervaringen.

De naam Amethist is de Nederlandse benaming, in het Engels wordt Amethyst gezegd.

Edelstenen zijn onlosmakelijk verbonden met edelsteentherapie. Al eeuwen lang worden edelstenen gebruikt door alternatieve genezers. Je kunt erin geloven of niet, maar de kracht van je eigen gedachten in combinatie met de eeuwenoude kracht van een edelsteen zou tot bijzondere resultaten moeten leiden!

‘Geloof in de kracht van je gedachten’                  


Sleutelwoorden: amethyst, edelstenen kopen, amethist edelsteen kopen, amethyst edelsteen kopen, amethyst stenen, amethist stenen, amethyst betekenis, amethist betekenis, betekenissen amethist, amethyst cadeau, amethist cadeau, amethyst kopen, amethist kopen, amethyst vinden, amethist vinden, talisman, edelsteen geschenk, kracht edelstenen, edelsteen kracht, edelsteentherapie, tassenhanger, edelsteen cadeau, geneeskrachtige stenen, evenwicht door edelstenen, amethyst edelsteen, amethist edelsteen, kracht cadeautje, geluksstenen, krachtsteen, sleutelhanger amethyst, sleutelhanger amethist, amethist spirituele steen, amethyst spirituele steen


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: De steen van...Wijsheid

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen