De organisatie

Steengoede zaken!  

Modern, vooruitstrevend en altijd op zoek naar uitdagingen. Steengoed Benelux staat midden in een wereld die continue verandert en beweegt. Dat vergt oneindig veel energie en creativiteit van iedereen die deel uitmaakt van het bedrijf.
De handel in edelstenen en verwante artikelen lijkt eenvoudig, maar vergt kennis en veel ervaring. 'Stenen verkopen... dat kan toch iedereen?'. Jaren geleden was dat tot op zekere hoogte misschien het geval, maar tegenwoordig heb je te maken met een wereldmarkt die constant beweegt. Prijzen zijn veel meer dan eerst aan verandering onderhevig. De opwaartse prijstrend heeft te maken met de toenemende vraag in landen als China. Veel steensoorten worden massaal opgekocht en drijven de prijzen omhoog. Maar niet alleen de vraag is van invloed op de prijs. In veel van de stenen exporterende landen zijn de laatste jaren de arbeidsomstandigheden aanzienlijk verbeterd en krijgen de werknemers een beter loon. En wie gunt dat deze mensen nou niet? Steengoed koopt derhalve geen producten in landen waar de arbeidsomstandigheden niet in orde zijn. Voor Steengoed is maatschappelijk verantwoord ondernemen een vast onderdeel van de bedrijfsvoering.

Het internet is een fantastisch medium, maar door de overload aan aanbieders ziet de shoppende klant vaak door de bomen het bos niet meer. Wat wordt precies aangeboden? Wordt er een kwalitatieve steen aangeboden of laat de kwaliteit te wensen over? De meeste klanten die edelstenen kopen zijn geen experts en zullen de verkoper moeten kunnen vertrouwen. Wanneer 'steentjes' een zogenaamd verdienmodel zijn geworden gaat dat ten koste van de kwaliteit. Steengoed heeft de know-how in huis op het gebied van edelstenen en heeft bovendien betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland die top kwaliteit producten leveren. Als klant mag je best stil staan bij de vraag: 'Hoe worden de stenen gedolven en bewerkt?' en 'krijg ik een kwaliteits steen voor een faire prijs?'.
Steengoed is contunue actief op zoek naar manieren om de klant nog beter van dienst te zijn. Het begrijpen van de klant en hun verwachtingen overtreffen is het ultieme doel. Voor hen houdt Steengoed de kwaliteit van de producten zeer hoog en de handel fair en verantwoord!

 

 

 

 

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen