Bezorgen van uw bestelling.

 

Uw bestelling wordt bij u bezorgd door DPD of TNT Post. Bestellingen voor de Groothandels webshop die bij ons binnenkomen worden uiterlijkde volgende werkdag verstuurd. Bestellingen voor de Particuliere webshop zijn meestal kleiner, wanneer die bij ons op een werkdag binnenkomen vóór 14.00 uur versturen wij nog diezelfde dag. TNT Post en ook DPD belooft om deze pakjes de volgende dag bij de geadresseerde af te leveren, in 96% van de gevallen. Dat wil zeggen dat er soms wel iets mis kan gaan met de interne verwerking of bezorging. Vrijwel altijd wordt het pakje dan een dag later alsnog aangeboden. Er raakt zelden iets helemaal zoek.

Indien u niet thuis bent bij aflevering en het pakje kan niet door de bus, dan wordt het pakket door de bezorger van TNT Post de volgende werkdag of op zaterdag opnieuw aangeboden. Indien u ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, laat de bezorger een berichtje achter. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na drie weken wordt het pakket naar ons teruggestuurd.

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen