Edelsteen water amethyst

Edelsteen water set Amethyst

Artikelnummer 1766

€ 16,95

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraadEchte edelstenen om zelf edelsteenwater te maken.Lees meer
Omschrijving

Details

Amethyst           

Geeft inspiratie en wijsheid. Zorgt voor optimale ontspanning. Dromen worden verhelderd.


Edelsteenwater


Edelstenen worden al velen jaren gebruikt om hun bijzondere krachten. Er zijn verschillende manieren om deze positieve energie van de stenen over te brengen. Bijvoorbeeld door leggingen op uw lichaam of door een edelsteen bij u te dragen. Maar ook door ‘edelsteenwater’ te drinken. Edelsteenwater is water dat de positieve energie van de edelsteen die erin heeft gelegen heeft opgenomen. Water beschikt over het vermogen energieën te herkennen en lange tijd vast te houden.


Edelsteenwater zelf maken


Edelsteenwater kunt u op een heel makkelijke manier zelf maken. Hiervoor zijn geen aparte attributen nodig. Alleen een karaf of schaal om het water in te doen, (mineraal)water, edelstenen naar keuze en zonlicht.


Doe de edelstenen in de karaf of schaal. Zorg ervoor dat deze van helder glas of kristal gemaakt is. Leg de edelstenen voorzichtig op de bodem. Vul de karaf of schaal met het (mineraal)water. De hoeveelheid water verschilt per steensoort. Dit wordt in de folder nog kort toegelicht. Laat het zo ongeveer 3 uur in de zon staan. Op een zonnige dag wat korter, op een bewolkte dag wat langer. De zon zal het edelsteenwater opladen met warme, zachte en kalmerende energieën.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Edelsteen water set Amethyst

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen