FAQ / Veel gestelde vragen

 

Vraag: Ik heb lichamelijke klachten en wil graag de producten van Steengoed Benelux gebruiken om deze te verzachten. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Antwoord: Op onze webshop, blog en informatiepagina’s vindt u informatie over de werking van edelstenen, gebaseerd op de werken van en over Hildegard von Bingen en de alchemist Paracelsus. Deze natuurgeneeskundige klassiekers hielden zich bezig met wat wij nu natuurwetenschappelijk onderzoek zouden noemen, alsmede medicijnleer, kosmologie en de verbanden hiertussen. Het moet duidelijk zijn, dat voor de genoemde werkingen van de edelstenen geen hedendaags geneeskundig of wetenschappelijk bewijsmateriaal voor handen ligt. Bij aanhoudende klachten dient u altijd een arts te raadplegen.

 

V: Ik ben allergisch voor de meeste sieraden. Heeft Steengoed Benelux ook antiallergische sieraden in haar assortiment?

A: De sieraden van Steengoed Benelux zijn veelal opgebouwd uit edelstenen en oogjes en sluitingen van chirurgisch edelstaal. Dit staal is antiallergisch, waardoor u de sieraden van Steengoed Benelux met veel plezier zult dragen.

 

V: Zijn de producten van Steengoed Benelux ook geschikt voor kinderen?

A: Steengoed Benelux heeft enkele producten in haar assortiment, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Een voorbeeld hiervan is de serie ‘Heksje wijsneus’. Stenen en sieraden zijn geen speelgoed en door verstikkingsgevaar ongeschikt voor kleine kinderen. Voor grotere kinderen zijn edelstenen natuurlijk erg leuke verzamelobjecten. Behandel edelstenen altijd met zorg. Nooit in de stenen boren of zagen, niet verpulveren of bewerken i.v.m. splinter- en stofgevaar.

 

V: Hoe weet ik of de armbanden van Steengoed Benelux ook om mijn pols passen?

A: De armbanden welke worden verkocht door Steengoed Benelux, passen om vrijwel iedere pols – “one size fits all”! De edelsteenkralen zijn geregen op een elastiek waardoor de armband zich uitrekt tot het gewenste formaat. De armbanden van de Bibiza-serie hebben een handige schuifknoop-sluiting waarmee de grootte van de armband bepaald kan worden.

 

V: Wat is het verschil tussen de ronde split armbanden en de normale splitarmbanden?

A: Splitkralen-armbanden bestaan uit kleine getrommelde steentjes geregen op een stevig elastiek. De ronde splitarmbanden zijn nieuw in het assortiment van Steengoed Benelux. De steentjes van deze armbanden zijn vanwege een langere trommeltijd, iets gladder en mooier afgerond dan de steentjes van de normale splitarmbanden.

 

V: Welke JOYA-bol wordt er geleverd bij mijn bestelling van een JOYA-handstuk of JOYA-stift?

A: De JOYA-handstukken en –stiften worden geleverd ZONDER bol. De bol, 30mm bij handstukken en 15mm voor de stift, dient u apart bij de bestellen. Zo kunt u uw JOYA-ervaring geheel samenstellen naar uw wensen en voorkeuren.

 

V: Hoe groot zijn de displaykaartjes waarop de producten van Steengoed Benelux bevestigd zijn?

A: Steengoed Benelux heeft een groot assortiment aan producten op een displaykaartje. Deze producten zijn ideaal om te presenteren op een displaymolen (ook te bestellen via Steengoed Benelux!). Onze gangbare displaykaartjes hebben een breedte van 80mm en een hoogte van 125mm.

 

V: Wat betekent ‘MT’ in de naam van een product op jullie webshop?

A: De producten van Steengoed Benelux zijn ook op internationale schaal populair. Vandaar dat op steeds meer displaykaartjes in vier talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) een omschrijving staat gedrukt. De kaartjes waarbij dit het geval is, hebben de toevoeging MT (Meertalig) in hun naam. Steengoed Benelux streeft ernaar om in de toekomst al haar producten meertalig te produceren.

 

V: Wat is het verschil tussen de website puursteengoed.nl en b2b.puursteengoed.nl?

A: Onze reguliere webshop puursteengoed.nl is voor iedereen toegankelijk, zowel particulieren als therapeuten en andere zakelijke klanten kunnen hier gemakkelijk en snel hun bestelling doorgeven. De groothandels-webshop b2b.puursteengoed.nl is alleen toegankelijk voor (groot-)handelaren en winkeliers met KvK inschrijving of BTW nummer én een minimale jaarafname.

 

V: Kan ik als therapeut of kleine winkel korting krijgen op de webshop puursteengoed.nl?

A: Zakelijke klanten met een wat kleinere jaarafname, kunnen onder extra gunstige voorwaarden bestellen in onze reguliere webshop. Maak een account aan in de webshop puursteengoed.nl en neem contact met ons op via post@steengoed.com.

 

V: Hoeveel BTW wordt er berekend over de producten van Steengoed Benelux?

A: Vrijwel alle producten op de webshop van Steengoed Benelux vallen in de 21% BTW categorie. De boeken vormen hierop een uitzondering, hierop wordt 6% BTW berekend.

 

V: Wat zijn de verzendkosten als ik een bestelling plaats op de webshop van Steengoed Benelux?

A: In onze reguliere webshop puursteengoed.nl hanteren wij lage verzendtarieven. Het standaard tarief voor het verzenden van uw bestelling is 1,95euro. Wanneer u een bestelling plaatst van 75euro of meer, is verzenden zelfs gratis! Op de groothandels-webshop b2b.puursteengoed.nl wordt 7euro verzendkosten berekend bij bestellingen tot 150euro. Wanneer u een grotere bestelling plaatst wordt uw bestelling gratis verzonden.

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen