Gebruik & waarschuwing

Gebruik & waarschuwing (half)edelstenen

 

Gebruiksinstructie

Draag hangerstenen liefst op de blote huid. Alle stenen kunnen schoongemaakt worden met lauwwarm water en eventueel wat zachte zeep. Droog daarna af met een zachte doek, dan zul je lang plezier van deze unieke edelsteen hebben.


Herkomst informatie (half)edelstenen

Steengoed Benelux haalt haar informatie uit de vele natuurgeneeskundige klassiekers waaronder de werken van en over Hildegard von Bingen en de alchemist Paracelsus. Mensen die zich bezig hielden met wat wij nu natuurwetenschappelijk onderzoek zouden noemen naast ook medicijnleer en kosmologie en de verbanden hiertussen.


Waarschuwing

Het moet duidelijk zijn, dat voor de genoemde werkingen van de edelstenen geen hedendaags geneeskundig of wetenschappelijk bewijsmateriaal voor handen ligt. Bij aanhoudende klachten dient u altijd een arts te raadplegen. Behandel edelstenen altijd met zorg. Nooit in de stenen boren of zagen, niet verpulveren of bewerken i.v.m. splinter- en stofgevaar. Stenen en sieraden zijn geen speelgoed en door verstikkingsgevaar ongeschikt voor kleine kinderen!

 

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen