Gezondheidssteen Robijn

Spirituele hangersteen Robijn

Artikelnummer 1185

€ 15,99

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Mooie kwaliteit trommelsteen 15-20mm, ingeboord en voorzien van anti-allergisch, edelstalen hangeroog.

Lees meer
Omschrijving

Details

Robijn past bij het sterrenbeeld Stier (21 april - 21 mei). Daar waar anderen al hebben opgegeven gaan Stieren door tot zij hun doel hebben bereikt. Stieren zijn gemakkelijk in de omgang, maar daag een Stier nooit uit! Ze houden van alles wat hun zinnen beroert en zijn gesteld op veiligheid in de ruimste zin van het woord.


Robi
jn is de steen van kracht en moed. Robijn verdrijft vermoeidheid en zorgt voor een groter gevoel van eigenwaarde. Robijn is een zeer stimulerende steen en maakt luie mensen actief en apathische mensen energiek . Robijn wordt ook wel de steen van het 'bloed' genoemd en zou een verstoorde bloedcirculatie reguleren. Robijn zou ook helpen bij infectieziekten en zelfs koorts bevorderen, zodat het lichaam in staat is infecties te bestrijden.


Klik hier voor meer informatie  over het gebruik van deze steen.

Voor meer informatie over deze of andere  edelstenen, klik hier.

Sleutelwoorden: robijn, rood, spiritueel, robijn werking, robijn edelstenen, robijn sieraden, robijn hanger, mineralen, edelsteen kopen, edelstenen kopen, gezondheidssteen, gezondheidsteen, betekenis robijn, robijn edelsteen, robijn oorbellen


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Spirituele hangersteen Robijn

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen