Historie

Sinds 1979.....

In 1979 al is Steengoed opgericht in Oss, aanvankelijk als winkel én groothandel, later werd dat alleen nog groothandel. In 1996 werd de 'zetel' verplaatst naar Baarle-Nassau/Hertog op de grens tussen België en Nederland. Precies in het hart van de Benelux. Daar is de verzend-groothandel nog altijd gevestigd maar is er geen winkel meer. 

Door de jaren heen hebben we een degelijk netwerk opgebouwd van medewerkers (binnen en buiten Steengoed), collega’s en agenten in binnen- en buitenland. Zij regelen werkelijk alles. Bij elkaar heel wat werk, maar ze doen het professioneel, graag en vooral Steengoed.

Daardoor komt u onze artikelen overal tegen: Van de Amsterdamse Kalverstraat, de Pier in Scheveningen, hartje Groningen tot de Maastrichtse binnenstad. Ook naast de Menenpoort in Ieper, het centrum van Antwerpen en in winkelstad Hasselt. En niet te vergeten bij tal van therapeuten, wellnesscentra, massagesalons en natuurlijk ook webshops.

Overal wordt maar een, kleiner of groter, deel van ons assortiment verkocht. Daarom tonen wij u hier met trots onze nieuwe showroom waar u juist wel ons héle assortiment kunt bekijken! Met prachtige foto’s, duidelijke en uitgebreide beschrijvingen plus de advies winkelverkoopprijs. Hier kunt u de laatste nieuwe artikelen vinden en vooral goede informatie over heel veel steensoorten. Van ons krijgt u de allerleukste cadeautips en zeker ook mooie aanbiedingen.

Kunt u even niet de deur uit, is er geen verkooppunt bij u in de buurt of verkopen ze daar de gezochte artikelen niet? Dan kunt u als particulier ook handig in deze webshop bestellen. Wij leveren snel en betrouwbaar de door u bestelde artikelen bij u thuis af. Alles bij elkaar Steengoed!

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen