Geluksbuideltje Ram met Rode Jaspis

Geluksbuideltje Ram, Rode Jaspis

Artikelnummer 1501

€ 7,99

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Een rode
Jaspis edelsteen in een leuk lederen buideltje. Dit bijzondere
sterrenbeeld edelsteen buideltje past bij de Ram.
Lees meer
Omschrijving

Details

Deze èchte, zorgvuldig glad gepolijste Jaspis edelsteen hoort bij het sterrenbeeld Ram (21 maart t/m 20 april) en wordt aangeboden in een mooi lederen buideltje op een cadeaukaartje met uitleg over het sterrenbeeld en de edelsteen.

E
en Ram is van nature een avontuurlijk ingesteld mens. Maar het is ook iemand die die bruist van energie, heel vindingrijk is, zich niet bang laat maken, overloopt van hartstocht, assertief is en snel van begrip. Maar de Ram is niet altijd een engeltje! Hun lontje kan soms erg kort zijn en ongeduld is hen ook niet vreemd.

Door deze eigenschappen zijn Rammen in de omgang met anderen erg openhartig en direct, maar niet altijd even tactvol.

De kleur van het buideltje kan variëren, het is helaas nog niet mogelijk om een kleur te selecteren.


Sleutelwoorden: sterrenbeelden, suede buidel, rode steen, talisman steen, edelsteen zoeken, edelsteen kopen, edelsteen cadeau, edelsteen geschenk, geluksbuidel, gelukbuidel, gelukssteen, geluksteen, indianen buidel, medicijn buidel, edlesteen in buideltje

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Geluksbuideltje Ram, Rode Jaspis

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen