Leveranciers

 

Een wereldwijd netwerk van betrouwbare leveranciers

Steengoed heeft al een hele geschiedenis achter zich sinds haar oprichting in 1979. Sinds die tijd hebben er veel veranderingen plaatsgevonden. Steengoed zal ook in de toekomst zich verder blijven ontwikkelen. De wereld verandert continue en deze veranderingen vergen steeds snellere acties en reacties. De dynamiek in onze samenleving qua werken en leven eist dat wij ons op alle mogelijke vlakken telkens zullen aanpassen daar waar nodig is. Dit betekent dat wij niet altijd op zoek zijn naar de beste producten voor de beste prijs, maar vooral naar de beste producten voor de beste eerlijke prijs. Hetgeen betekent dat wij heel bewust bepaalde landen mijden, omdat de producten daar misschien wel heel goedkoop zijn, maar de arbeidsomstandigheden te wensen overlaten, het maken van afspraken niet vanzelfsprekend is en kwaliteit niet duurzaam.

Onze reputatie als Steengoed Benelux is zeer belangrijk. Dit bepaalt ons gezicht naar buiten toe, naar onze klanten, leveranciers en zakenpartners.  Wij doen er alles aan deze reputatie hoog te houden en steeds verder te verbeteren, zodat ons bedrijf betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit uitstraalt. De leveranciers van Steengoed die zich op vele plekken op deze wereld bevinden zijn een belangrijk onderdeel van ons imago en onze reputatie. Wij zijn partners, omdat wij elkaar vertrouwen en kritisch durven te beoordelen. Alleen op deze wijze kunnen wij kwalitatieve producten met een juiste ‘prijs & kwaliteit’ verhouding aankopen, rekening houdend met milieu en arbeidsomstandigheden.

Het is ons streven om de klant een prachtig en kwalitatief product aan te bieden. Een natuurlijk product dat onder faire omstandigheden tot stand is gekomen en waar men vele jaren veel plezier aan zal hebben.

                            
 

 

 

 

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen