Oplaadschelp Bergkristal

Oplaadschelp Bergkristal

Artikelnummer 2502

€ 18,75

Wees de eerste om dit product te beoordelen

In voorraad

Echte schelp met bergkristal steentjes om je stenen weer op te laden.
Lees meer
Omschrijving

Details

Het is heel goed om gezondheidsstenen van tijd tot tijd energiematig op te laden.

De parelmoer schelp gevuld met bergkristal werkt als een ‘batterij’

voor alle geneeskrachtige stenen, gezondheidsarmbanden en –kettingen. Je kunt de gezondheidsstenen en –kralen eventueel eerst ontladen en reinigen van slechte energie in een ‘bad’ van hematiet stenen en vervolgens weer opladen en voorzien van positieve energie in een ‘bad’ met bergkristal.

Leg de stenen die je wilt opladen in de schelp en bedek ze zoveel mogelijk met steentjes. Laat dit enkele uren zo staan.

Je kunt de bergkristalstenen in de schelp af en toe schoonspoelen door hen gedurende enkele minuten onder koud zacht stromend water te houden.

De schelp is een Haliotis Midas, een niet zeldzame abalone-soort. Het is een restproduct van de abalone visserij in met name Kwazulu Natal, aan de oostkust van Zuid Afrika.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Onze spelregels
LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO LET OP: ALLE HIER VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW ORDER TOT € 75: € 1,95 PORTO ORDER BOVEN € 75 IS FRANCO
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
Veilig betalen zoals u dat wilt Veilig betalen zoals u dat wilt

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Oplaadschelp Bergkristal

Met hoeveel sterren beoordeelt u ons product? *

 
1
2
3
4
5
Beoordeling
kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen