Recht van retour

 

Wanneer u niet tevreden bent over een door ons geleverd product, kunt u dit binnen 14 dagen na levering van het produkt naar ons terugsturen.

Dit heet 'recht van retour' waarbij u als consument binnen 14 dagen na ontvangst uw aankoop ongedaan kan maken wanneer deze toch niet aan uw verwachting blijkt te voldoen.  De kosten voor het retour sturen van het produkt zijn voor eigen rekening. Het produkt moet wel altijd in de originele verpakking geretourneerd worden. Verpakking en materialen mogen niet beschadigd zijn. Het produkt mag natuurlijk ook niet gebruikt zijn.

Neem, wanneer u gebruik wilt maken van dit recht, vooraf even contact met ons op zodat er geen verwarring ontstaat over uw retourzending.

Het recht van retour geldt niet voor maatwerk: artikelen die speciaal voor u op bestelling zijn gemaakt. Maatwerk valt buiten dit recht.

Het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen worden geretourneerd (indien de betaling door ons is ontvangen en het artikel in oorspronkelijke staat is ontvangen).

Vernoem bij de retourzending altijd uw naam, factuurnummer en de factuurdatum.

 

Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Steengoed Benelux BV

Postbus 131

5110 AC  Baarle-Nassau

Nederland

kopieerbeveiliging webshop

Wat leuk dat je onze teksten en foto’s zó waardeert dat je er graag iets mee wilt doen. Wij zien dat als een compliment en natuurlijk mag je iets kopiëren. Maar… sta er wel even bij stil, dat wij enorm veel tijd steken in het samenstellen en schrijven van informatie over alles wat met edelstenen en spiritualiteit te maken heeft. Wij streven ernaar zoveel mogelijk, maar ook unieke en bijzondere wetenwaardigheden te verzamelen. Steengoed haalt haar gegevens uit talloze boekwerken, maar ook van het wereldwijde internet, en uit eigen bronnen en ervaringen. Alle foto’s zijn uniek en worden door onze eigen fotograaf gemaakt. Kopiëren mag voor niet commercieel gebruik indien je PuurSteengoed als bron vermeldt. Wanneer je informatie voor commerciële doeleinden wilt gebruiken dan verzoeken wij je eerst even contact met ons op te nemen: PuurSteengoed: 013-507 05 80/ int. +31 (0)13 507 0580/ email peter@steengoed.com. Alvast bedankt en veel leesplezier!

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen